Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی در برنامه ششم توسعه مصوب کردند که حداقل 50 درصد دانش آموزان باید در رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش تحصیل کنند، گفت: به همین علت انتظار داریم برای این موضوع تأمین اعتبار و هنرستان های ما تجهیز شوند. به گزارش خبرنگارخبرگزاری صدا و سیما، مسعود شکوهی با حضور در استودیوی بخش خبری 21 شبکه یک سیما درباره شیوه نامه هدایت تحصیلی دانش آموزان افزود: این شیوه نامه بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش برای نحوه انتخاب رشته و هدایت تحصیلی دانش آموزان تدوین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در نظام جدید، هدایت تحصیلی از پایه دهم به پایه نهم منتقل شده است بنابراین دانش آموزان برای ورود به پایه دهم نیاز به هدایت تحصیلی دارند.
شکوهی با بیان اینکه برای هدایت تحصیلی دانش آموزان و ورود آنها به رشته های مختلف، لازم است دانش آموزان حد نصابی از نمرات را کسب کنند، گفت: برای دانش آموزان، دو نمونه برگ شماره های 6 و 7 صادر می کنیم که در نمونه برگ شماره 6 توصیه های مشاوره ای ارائه می شود و الزامی نیست، در این فرم بررسی های مشاوره ای مربوبط به استعداد ، رغبت دانش آموز، نظر معلمان همه دروس پایه های هفتم، هشتم و نهم و نظر اولیای دانش آموز و مشاور مدرسه و 35 امتیاز عملکرد تحصیلی دانش آموز است.
وی افزود: اگر دانش آموز توصیه های موجود در نمونه برگ شماره 6 را نپذیرفت در مرحله بعد بر اساس نمونه برگ شماره 7 عمل می شود.
شکوهی افزود: در نمونه برگ شماره 7، نمره هایی را که دانش آموزان در نوبت دوم پایه های هفتم ،هشتم و نهم کسب می کنند معدل گیری می شود و دانش آموزانی که بالاترین رتبه را بدست بیاورند در رشته ها با توجه به ظرفیت هر منطقه نام نویسی می شوند.
وی اضافه کرد: در صورت اختلاف نظر میان نظر کارشناسان ما و دانش آموز، فرم شماره 7 ملاک عمل خواهد بود.
مدیر کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تقریباً تصمیم گیری در خصوص هدایت تحصیلی در منطقه انجام می شود، گفت: نمرات دانش آموزان وارد سامانه می شود و سامانه همه اطلاعات دانش آموزان منطقه را محاسبه و بر اساس ظرفیت اعلام می کند.شکوهی افزود: بر اساس دستور مقام عالی وزارت آموزش و پرورش، امسال همه شهرستان ها و مناطق ملزم هستند حداکثر ظرفیت را برای نام نویسی دانش آموزان فراهم کنند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس امتیازبندی و نمرات سه پایه تحصیلی هفتم، هشتم و نهم بر اساس ظرفیت منطقه ای در رشته های مورد نظر نام نویسی می شوند، ادامه داد: دانش آموزانی که اصرار دارند در رشته مورد نظر خود تحصیل کنند می توانند در مدارس غیردولتی نام نویسی کنند.
شکوهی با بیان اینکه جز رشته علوم تجربی در رشته دیگری مشکل محدودیت ظرفیت نداریم، گفت: امسال حدود 600 هزار نفر در رشته علوم تجربی در کنکور نام نویسی کردند در حالی که ظرفیت ما در رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه های دولتی و غیردولتی کمتر از 15 هزار نفر است.
وی اضافه کرد: دانش آموزان و خانواده ها باید آینده نگر باشند و مسیر خود را به درستی برنامه ریزی کنند.
شکوهی گفت: در رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش مشکل چندانی نداریم اما ممکن است در برخی رشته ها کمبود امکانات داشته باشیم.
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش افزود: پارسال بالغ بر 200 میلیارد تومان برای تجهیز هنرستان های سراسر کشور هزینه شد. دانلود

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۰۱۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل