Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@20:11:10 GMT

استاندار: تصور اصفهان استانی برخوردار، نادرست است

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۴۵۹۳۴

استاندار: تصور اصفهان استانی برخوردار، نادرست است

عباس رضایی روز یکشنبه در مراسم افتتاح دبیرستان‌های صارمیه (واحدهای شماره پنج، هفت و سیزده) در شهرستان اصفهان افزود: تصور اینکه اصفهان استان برخورداری است نادرست است و باید دست نیاز را به طرف خیران و واقفان ملی دراز کنیم.

وی اظهارداشت: نقاط محروم بسیاری در این استان وجود دارد که نیازمند توجه ویژه از طرف خیران و مدرسه‌سازان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اصفهان ادامه داد: در صورتی که اراده و همت واقفان و مردم خیر در راستای احداث و کمک به ساخت مدارس قرار گیرد، می‌توانیم امیدوار باشیم که در آینده به هیچ مدرسه‌ای در استان نیاز نداشته باشیم.

به گفته وی امروز دیگر مدرسه کلنگی در این استان وجود ندارد اما هنوز مدارس سنگی و کانکسی در اصفهان وجود دارد.

رضایی با اشاره به اینکه باید تعلیم و تربیت و مساله وقف، بویژه در زمینه آموزش و پرورش در اولویت قرارگیرد، تصریح کرد: درس خواندن و فعالیت در مدارس وقفی مسوولیت انسان را چند برابر می‌کند.

وی بیان کرد: وقف، مدرسه و خیر سه کلمه زیبا، مسوولیت‌آفرین هستند و امروز باید هر چه در توان داریم برای آموزش و پرورش انجام دهیم.

استاندار اصفهان تاکید کرد: اقتصاد، درمان، مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی جامعه با توجه به موضوع آموزش و پرورش و مدرسه بهبود پیدا می‌کند.

وی اضافه کرد: امروز کاروان علم و دانش در ابعاد و رشته‌های مختلف با شتاب و سرعت زیادی در حال حرکت است و رشد و پیشرفت ما در برخی از رشته‌ها خوب اما در بسیاری از جنبه‌ها وضعیت مناسبی نداریم که برای پیشرفت کشور باید با شتاب بیشتری در این مسیر حرکت کنیم.

رضایی خاطرنشان کرد: هدایت این کاروان پرشتاب بر عهده مدیران و دبیران آموزش و پرورش است و بسنده‌کردن به کتب درسی ما را به اهداف و چشم‌اندازهای پیش‌رو نمی‌رساند.

۹۰ درصد موقوفه صارمیه صرف احداث مدارس می‌شود

استاندار اصفهان گفت: باید ۹۰ درصد موقوفه صارمیه صرف احداث مدارس و ۱۰ درصد دیگرش در اختیار حاکم وقت این استان برای صرف در هر زمینه‌ای است اما تاکنون یک ریالش هم در جای دیگری صرف نشده است.

وی ادامه دادد: بر اساس نظر واقف و از نظر شرعی حق هزینه کردن درآمدهای موقوفه صارمیه در شهر دیگری غیر از اصفهان وجود ندارد.

رضایی ادامه داد: باید تفکر اصیل مدرسه‌سازی و خیر بودن را به همه نقاط استان تعمیم دهیم و نشاط و امید را برای خیران و دانش‌آموزان فراهم کنیم.

دبیرستان‌های صارمیه شماره‌ پنج و هفت و سیزده با حضور دکتر عباس رضایی، استاندار اصفهان افتتاح شد.
مدرسه موقوفه صارمیه شماره پنج و سیزده در شهرک ولی‌عصر و دبیرستان صارمیه شماره هفت در زینبیه قرار دارد.

مدرسه موقوفه صارمیه شماره هفت زینبیه با زیربنای ۲ هزار و  ۲۱۷متر مربع و سه هزار و  ۱۶۰متر مربع زمین با ۱۵ باب کلاس، ۶ باب اتاق اداری، سه باب آزمایشگاه، کتابخانه و سالن اجتماعات به بهره‌برداری رسید.

همچنین مدرسه واحد شماره پنج با زیربنای ۲ هزار و ۴۵ متر مربع و ۲ هزار و ۳۴ متر زمین و ۱۲ باب کلاس و ۴ باب اتاق اداری و چهار باب آزمایشگاه، کارگاه گشایش یافت.

مدرسه شماره ۱۳ نیز با زیر بنای یکهزار و ۳۸۷متر مربع و یکهزار و ۴۰۰ متر مربع زمین  و ۶ باب کلاس، هشت باب اتاق اداری، آزمایشگاه و نمازخانه به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان گفت: مدرسه‌سازی توسط خیران در این استان هیچ وقت متوقف نشده است.

 محمد اعتدادی روز یکشنبه در مراسم افتتاح دبیرستان‌های صارمیه شماره‌ پنج، هفت و سیزده افزود: اصفهان از نظر علمی در جایگاه رفیع و والایی قرار دارد اما با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه است که از این مساله به شدت رنج می‌بریم.

وی بیان کرد: این استان در سالجاری و در میانگین نمرات نهایی رتبه سوم کشوری را کسب کرد و در برخی دروس نظری و فنی و حرفه‌ای هم جایگاه چهارم کشوری را بدست آورد.

اعتدادی ادامه داد: اصفهان در جشنواره تجربیات برتر در حوزه سنجش و پیشرفت تحصیلی رتبه اول کشور را از آن خود کرد.

وی با بیان اینکه ۲۵ نفر از دانش‌آموزان این استان در المپیادهای ملی و بین‌المللی مدال‌های رنگین کسب کردند اظهارداشت: دانش‌آموزان اصفهانی پا به پای خیران مدرسه‌ساز،  از هیچ تلاش و کوششی برای ارتقای علمی این استان دریغ نمی‌کنند.

مجموعه موقوفه صارمیه از سال ۱۳۰۰ هجری شمسی بنا نهاده شده به صورت غیر دولتی و به تولیت استاندار اصفهان اداره می شود، و قبل و بعد از انقلاب اسلامی، همواره استانداران اصفهان تولیت این موقوفه را بر عهده داشته‌اند.
مغازه های میدان امام (ره) اصفهان متعلق به این موقوفه هستند و تعدادی از واحدهای در تملک این موقوفه به صورت سرقفلی و با اجاره محدود و بخشی هم به صورت اجاره واگذار شده است که عایدات حاصل از آن برای کمک به تعلیم و تربیت و توسعه آموزش و پرورش با رویکرد آموزش متوسطه هزینه می‌شود.
اکبر میرزا صارم‌الدوله (اکبر مسعود) (۱۲۶۴–۱۳۵۴ ش) از رجال دورهٔ قاجار و نوهٔ ناصرالدین شاه قاجار بود.
صارم‌الدوله در سال ۱۲۹۴ خورشیدی وزیر فواید عامه شد و چند ماه پس از آن به وزارت امور خارجه منصوب شد، در سال ۱۲۹۶ والی اصفهان شد و در سال ۱۲۹۷ وزیر مالیه شد.
مدرسه دولتی اکبریه در اصفهان نیز به عنوان اولین مدرسه غیر دولتی (در مقطع متوسطه) نیز در سال ۱۳۰۰ و در زمان حیات مرحوم صارم الدوله تاسیس شده است.
بنابراعلام اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان ۳۵۵ مدرسه وقفی در شهرستان اصفهان وجود دارد.

برچسب‌ها اصفهان خیران مدرسه ساز آموزش و پرورش مدرسه سازی استانداری اصفهان وقف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان خیران مدرسه ساز آموزش و پرورش مدرسه سازی استانداری اصفهان وقف اصفهان خیران مدرسه ساز آموزش و پرورش مدرسه سازی استانداری اصفهان وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۵۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ ناصر فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی به منظور بهره مندی از انرژی پاک و تجدید پذیر به همت خیر مدرسه ساز حاج حمیدرضا سلامتیان در مدرسه اتیسم مهرآفرین ناحیه ۴ اصفهان آغاز شد.
ناصر فتحی هزینه اجرای این طرح را حدود ۴ میلیارد تومان دانست و افزود: در استان اصفهان تفاهم نامه تجهیز ۱۵ مدرسه به نیروگاه خورشیدی به همت خیران امضا شده و در صدد هستیم که تا پایان سال اجرای زیر ساخت‌های آن در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز درخصوص تجهیز مدارس به نیروگاه‌های خورشیدی گفت: در حال حاضر ۵۶ طرح ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور به همت خیران مدرسه‌ساز در حال اجراست.
سید محمد واعظی نژاد افزود: این نیروگاه‌ها در حال انعقاد قرارداد یا اجرا است که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می‌شوند.
وی گفت: تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.
سید محمد واعظی نژاد افزود: براساس این تفاهم‌نامه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ کیلووات وغیرانشعابی تا ظرفیت ۳ مگاوات در مدارس منتخب کشور با سرمایه گذاری خیران برای انتفاع مدارس ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه‌های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی‌های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از به کارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

دیگر خبرها

  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود